Subscribe to newsletter

  Welcome to this amazing theme. Fell free to write: info@example.com

  PËR NE

  Ela Tex

  Eshte nje biznes individual i themeluar nga zonja Arife Kolegeci. Biznesi ka pune primare qepjen e rrobave per pune,
  Seter e pantollane te komletuara,
  Per kater sezone,
  Pantollane me rrypa,
  Pantollane te gjata,
  Pantollana te shkurta,
  Duksa,
  Maica me jaka dhe pa jaka,
  Uniforma te llojllojshme per Medicin,
  Uniforma per mesimdhenes,
  Uniforma pune,
  Uniforma per nxenes prej klasve te ulta deri ne shkollat e larta,
  Xhinse,
  Bluza me qendisje per firma,
  Llogo me qendisje e me shtyp per Maska,
  Mbulesa e qarqafesh per hoteleri me dizajne qendisjesh dhe shtyp me ngjyre,
  Qendisje te gjitha llogove per firma,
  Llogo per shkolla,

  Kecele te llojllojshme,
  Dhe rroba per kuzhinjer te gjitha me dizajn qendisje dhe shtyp me ngjyre

  Historia

  Nga nje rast social ne nje biznese te suksesshem

  Ideja per me hap kompnaine ishte e kah motshme por pamundesia na shtyri qe ne te kyqem von ne keto rrjedha, gati per dy dekada me von. Ne Qershor te vitit 2018 regjistrova biznesin, por deri te themelimi kam kapercy shume pengesa te cilat me shume veshtiresi I kemi perballu dhe ne vitet e fundit jemi çdo dite me afer stabilitetit te veprimtarise ne rrobaqepesi.

   

  Para luftes isha çertifikuar per pune te rrobaqepesise dhe pas trajnimit fillova punen ne plot dy vite ne kompanine “ARTA TEX” e cila ishte afer fshatit ku jetojm. Çertifikaten qe e kisha mu dogj ne lufte dhe per te hapur nje biznes ishte e domosdoshme posedimi I çerifikates. E detyruar ne keto veshtiresi ta sigurojë me vet financim sepse isha krye familjare dhe si e pa pune nje kohë pas luftes me pranuan si rast social deri ne vitin 2018. Mirepo, vullneti I madh per hapjen e biznesit qe e kisha me beri te mos ndalojë dhe mora pjesë ne nje trajnim dalas per rrobaqepesi nga QAP- qendra per aftesim professional dhe pasi u çertifikova, mu dha mundesia te aplikoj per grant ne MZHR-Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe fitova frantin me disa paisje sa per te filluar biznesin. Veshtir ishe fillimi I krijimit te ardhurave, pastaj Mjetet nga sociali na u ndaluan me arsyen e hapjes se bizenesit. Mirepo me grantin e dyte te fituar nga Ministria e Inovacionit me lehtesuan shume punen me dy paisje tjera qe ju shtuan aktivitetit duke punsuar dhe nje puntore. Une me përpjekjet e mia fillova punen tani gati per tri vite biznesi bente me mire, përveq vitit 2020 situata pandemike ndikoj si per çdo biznes edhe tek ne. E detyruar ta largoj punetoren pa dashje dhe ana tjeter qiraja eshte nje kosto e veshtir te mbulohet.

  Edukimi

  I brezave te ardhshem

  Zonja Arife vazhdon qe njohurit e saj ti barte tek nxeneset e shkollave te mesme te cilat si pjese te korikules shkollore kane dhe punen praktike. Pune kjo qe zonja Arife e ben me shume deshire.

  MISIONI YNË

  Misioni ynë është që kompania jonë të zgjeroj biznesin në të ardhmen.

  Arife Kolgeci